• Applicatieontwikkeling

Applicatieontwikkeling

waarom emando?

applicaties betrokken agile samenwerken

Direct contact

Moderne pplicaties laten uw activiteiten voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. Bovendien nemen ze werk uit handen, verhogen ze de productviteit en ze maken bedrijfsprocessen inzichtelijker en betrouwbaarder. Elk organisatie is uniek en dat vereist uitbreidingen voor bestaande applicaties of het ontwikkelen van nieuwe applicaties.

Oplossingen van Emando variƫren van een app tot een systeem met dat bestaat uit meerdere applicaties. Emando is allround in applicatieontwikkeling:

  • Responsive webapplicaties
  • Windows en WinRT applicaties
  • iOS, Android en Windows Phone apps
  • Microsoft Office en Sharepoint plug-ins

Emando ontwikkelt bovendien databases en webservices om de applicaties met elkaar te verbinden. Daarnaast bieden we cloud hosting en doorlopend onderhoud en ondersteuning.

Een agile en professionele werkwijze is kenmerkend in onze dienstverlening. Wilt u weten hoe wij te werk gaan, kijk dan bij Werkwijze.

We werken altijd met een vaste prijs zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Daarnaast werken we met partners om tot nieuwe producten of diensten te komen. Meer informatie over samenwerking kunt u vinden bij Samenwerking.